Nemzeti Védelmi Szolgálat Nyugdíjas Egyesületének megalakulása

Tisztelt Kollégák és volt Kollégák!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy folyamatban van a Nemzeti Védelmi Szolgálat Nyugdíjas Egyesületének megalakulása. Jelenleg a Fővárosi Törvényszéken van az egyesület nyilvántartásba vételi kérelme.

Az Egyesület tagjai az alapító közgyűlésen egyhangúan úgy döntöttek, hogy az Egyesület Elnöke Egressy Pál ny. r. ezredes úr lesz.

2014. december 2-án a Nemzeti Védelmi Szolgálat Nyugdíjas Egyesületének tagjai Főigazgató úrral és a Nyugdíjas Egyesület Vezetőségével egy tájékoztatóval egybe kötött baráti-kollegiális beszélgetésen vettek részt.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat Nyugdíjas Egyesületének tevékenysége során felmerülő az NVSZ-t érintő kérdések rendezésében a GHI Humánigazgatási Főosztály munkatársa Golyánné Dopita Judit r. alezredes asszony nyújt segítséget és tartja a kapcsolatot a nyugdíjas egyesülettel. Elérhetőségei: BM telefon: 27-296, városi telefon: 475-3705, mobil telefon: 30 559-9044, e-mail cím: nyugdijasok@nvsz.police.hu.

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy ebben a rovatban rendszeresen beszámolunk, a Nemzeti Védelmi Szolgálat Nyugdíjas Egyesületével kapcsolatos hírekről, eseményekről: