Magunkról

IVLP Előadás

Május 14-én került sor az Amerikai Nagykövetség szervezésében a korrupció megelőzéséről és a korrupció elleni harcról szóló IVLP Előadás sorozat megtartására. A rendezvényen dr. Bolcsik Zoltán r. vezérőrnagy, a Nemzeti Védelmi Szolgálat főigazgatója tartott előadást, mivel 2011-ben Ő is részt vett az International Visitor Leadership Programban.

Újabb integritás tanácsadó szakirányú továbbképzés indult a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Kezdetét vette a Nemzeti Közszolgálati Egyetem integritás tanácsadó szakirányú továbbképzésének harmadik évfolyama 2015. február 26-án. A tanfolyam 31 fő részvételével kezdődött meg, akik döntő többségükben államigazgatási szerveknél végzik tevékenységüket kormánytisztviselőként. A szakirányú továbbképzés harmadik évfolyamának elindulásáról bővebben itt olvashat.

Konferencia integritás tanácsadók részére

Harmadik alkalommal került sor az integritás tanácsadók országos konferenciájára, a kormányzati szerkezetátalakítás következményeként most először a Belügyminisztérium és a Nemzeti Védelmi Szolgálat Korrupciómegelőzési Főosztálya közös szervezésében.

Rendőr és Tűzoltónap 2014

2014. április 27-én került megrendezésre a III. Rendőr- és Tűzoltónap a Városligetben, amelyen a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársai is részt vettek.

2013. évi IPES konferencia - 2013.08.04-09.

Az IPES 23. éves találkozóját első alkalommal, 2013. augusztus 4-9. között rendezték meg Budapesten, mely rendezvény fővédnök dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr volt.

Rendőr és Tűzoltónap 2013

2013. április 27-án került megrendezésre a III. Rendőr- és Tűzoltónap a Városligetben, amelyen a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársai is részt vettek.

Rendőr és Tűzoltónap 2012

2012. április 28-án került megrendezésre a II. Rendőr- és Tűzoltónap a Városligetben, amelyen a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársai is részt vettek.